Saltar a continguts

Agrupació Seny Major

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Veure galeria
12/06/2015

Dijous passat, dia de Corpus, l’alumnat de tercer de primària de les tres escoles de la ciutat es va reunir a la Plaça Major per confeccionar tres magnifiques catifes. A les deu del matí es van trobar totes i tots per plasmar al mig de la plaça la feina de disseny i càlcul feta a les aules.

Cada escola va elaborar una catifa de colors ben variats símil de les que es fan el diumenge de Corpus al matí ajudant a mantenir aquesta antiga tradició de guarnir els carrers en motiu d’una festa. Els escolars van utilitzar des de materials naturals com flors, fulles i sal tenyida fins a material de reciclatge com taps d’ampolla, paper utilitzat i plàstics.

Agraïm la dedicació dels mestres i alumnes que hi van participar així com la col·laboració de la Paeria. Esperem repetir-ho any rere any!

 

Imatge de complement Ampliar imatge
05/06/2015

 Des de fa uns anys, a part de les matèries habituals, les escoles de Cervera estudien les festes locals, gràcies al projecte que està duent a terme el Seminari de Cultura Popular a les Escoles, nascut a redós de l'Agrupació Seny Major...

Imatge de complement Ampliar imatge
13/05/2015

 

22 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | >