Saltar a continguts

Agrupació Seny Major

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
08/07/2016

El proppassat dia 28 de juny va tenir lloc la 3ª Mostra de pràctiques educatives de la Segarra, una jornada de caràcter biennal, organitzada pel CRP i pensada per a facilitar l’intercanvi d’experiències docents que es duen a terme en els centres d’ensenyament de la nostra comarca.

L’activitat es va desenvolupar a l’Antiga Biblioteca de la Universitat de Cervera, amb l’assistència d’una vuitantena de professionals de l’educació.

S’hi van exposar un total de dotze ponències, representatives del treball en nou centres, de Primària i Secundària, que abasten diferents aspectes interdisciplinars que van des de com desenvolupar activitats d’Aprenentatge i servei fins a com organizar el contingut curricular des de la perspectiva de l’aprenentatge cooperatiu.

Imatge de complement Ampliar imatge
21/05/2016

El proper dia 26 de maig, dijous de Corpus, un any més les escoles de la ciutat confegiran les seves catifes a la Plaça Major.

Imatge de complement Ampliar imatge
20/05/2016

La Festa de la Colla dels Diables Carranquers, la confecció de Catifes al llarg del carrer Major, i la Sortida del Seguici, són els actes principals del cap de setmana de Corpus a la nostra ciutat.

Imatge de complement Ampliar imatge
19/01/2016

L’Associació Les Completes de Cervera ha preparat aquest any un vídeo de contingut educatiu per apropar als nens i nenes aquest meravellós concert que esdevé el vespre de cada 5 de febrer a l'església de Santa Maria de la nostra ciutat, en el marc de la Festa Major del Santíssim Misteri.

17 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | >