Saltar a continguts

Agrupació Seny Major

Navegació

Menú principal

Exposició 'Cultura popular a les escoles' (febrer 2012)

Imatge de complement
Ampliar imatge

 

Un dels projectes de l’Agrupació Seny Major és divulgar i apropar la cultura popular als més petits. És per aquest motiu que sorgí el grup de treball de la Cultura popular a les Escoles que, amb l’ajuda dels Serveis Educatius de la Segarra, és formalitzà en un seminari amb la intenció d’assegurar el treball de tots els elements festius al llarg de l’escolaritat mitjançant les festes de la nostra ciutat.

Aquest seminari el formem mestres i membres de diferents entitats que, amb el suport del Pla Educatiu de l’Entorn, el Servei Educatiu de la Segarra i nombrosos voluntaris, hem elaborat materials pedagògics (fitxes, contes, videos...) per treballar la Festa Major de Setembre a les Escoles. Hem començat per aquesta festa perquè és la primera del curs acadèmic, és en la que participen més entitats i és una de les més viscudes per la mainada.

El material elaborat s’ha posat en pràctica a totes les escoles de Cervera les setmanes prèvies i posteriors a la passada Festa Major de Setembre.

Aprofitem aquestes ratlles per donar un agraïment a totes les entitats de l’Agrupació Seny Major, al Pla Educatiu de l’Entorn, al Servei Educatiu de la Segarra i molt especialment als següents col·laboradors que han fet que això sigui possible: Jordi Rosell, Alba Bosch, Àngela Riba, Assumpció Paredes, Rosa Fondevilla, Xavier Miret, M. Teresa Riba, Francesca Fabregat, Conxita Castellà, Teresa Casajuana, Jesús Carbonell i Ramona Citoler. Els dies 11 i 12 de Febrer , coincidint amb el cap de setmana després a la Festa Major d’Hivern, aquests materials estaran exposats a l’Auditori Municipal de Cervera en motiu de donar-los a conèixer a tots els ciutadans. Serà una bona oportunitat per veure i manipular el material amb que ha treballat l’alumnat d’educació infantil i primària de Cervera. Des del seminari continuem treballant per apropar les festes de la ciutat als nens i nenes.

El proper material que estem preparant és de la Festa Major del Santíssim Misteri.

EXPOSICIÓ La Festa Major de Setembre a les Escoles. Lloc: Auditori Municipal de Cervera. Dies: 11 i 12 de febrer de 2012.

L’acte de presentació de l'exposició tindrà lloc el dissabte 11 de febrer a 2 quarts d'1 del migdia (12.30 h) al mateix Auditori.

 

Imatge de complement
Ampliar imatge
Invitació inauguració exposició